Feest, Nieuws

Hoe gaat het met ons feestje?

In januari dit jaar schreven we een blog over het feestje dat we er dit jaar van willen gaan maken. Hoe gaat het met ons feestje en hoeveel heb je er van kunnen merken?

Onze verpakking

We schreven enthousiast dat we onze verpakking gingen aanpakken. We hadden een ontzettend leuk en creatief idee voor de plastic zakjes waar we voorheen onze thee in verpakten. Helaas bleek het ontwerp voor deze zakjes niet eenvoudig uitvoerbaar.

We hebben onze wensen zodoende moeten bijstellen en zijn nu superblij met onze papieren zakjes en leuke blikjes. Hier lees je alles over onze nieuwe verpakking.

Momenteel werken we aan een verbeterslag van onze verzendverpakking, want we geloven dat deze een stukje feestelijker kan dan nu het geval is.

Social media

We wilden onze posts op Facebook (het platform waar we momenteel het meest actief zijn) kleurrijker en uiteraard feestelijker maken. Dit is nog steeds work in progress. Onze posts zijn al een stuk kleurrijker en gezelliger. Maar we zijn nog zoekende naar welke posts het leukst zijn voor onze bestaande en nieuwe fans. Tips? Laat het vooral weten in de comments onder dit blog!

Cadeaus

‘Wat is een feestje zonder cadeaus?’ schreven we. En dat vinden we nog steeds. We hebben ons assortiment met cadeau-thee behoorlijk uitgebreid. Zo kun je iemand nu een leuk blikje met Ik denk aan je thee geven, hebben we kraamcadeaus en bijvoorbeeld You Are Tea Best om iemand een compliment te geven of een hart onder de riem te steken.

Ook geven we regelmatig leuke kortingen en cadeaus weg in onze nieuwsbrief. Zo deelden we afgelopen juli cadeaubonnen t.w.v. 5,- euro uit.

Nog geen lid van onze nieuwsbrief? Schrijf je dan in:

Confetti

We schreven over het toekomstige gebruik van confetti. We hadden even het kneiterleuke en knotsgekke idee om confetti toe te voegen aan de verzenddoos. Maar dit is (natuurlijk) niet door gegaan. Moet je je voorstellen: je maakt een leuk pakketje en vervolgens ligt je gang vol confetti… Dat veroorzaakt bij velen waarschijnlijk het tegenovergestelde van een feestelijk gevoel.

En nu verder?

Gaan we uiteraard door met het bouwen aan ons feest! De stroom aan ideeën houdt niet op. Het uitvoeren ervan kan en gaat helaas niet zo snel als we zouden willen. Want de ideeën die we waar maken willen we natuurlijk goed uitvoeren en dat kost tijd!

Blijf ons volgen en we houden je op de hoogte.

Gerelateerde posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *