Nieuws

Onze nieuwe verpakkingen

Nieuwe verpakkingen ontwerpen is niet zo makkelijk als het zetten van een goede kop thee, zo hebben we geleerd.

In oktober vorig jaar zijn we begonnen met het aanpakken van onze vorige verpakking. Het kon beter, veel beter. We hadden grote en prachtige plannen.

Helaas pindakaas

Deze grote en prachtige plannen hebben we ontworpen, uitgewerkt en voorgelegd aan drukkers. Deze kwamen al snel terug met teleurstellend nieuws: hoewel onze droomverpakking er prachtig uitzag, was deze productief niet haalbaar.
Natuurlijk hebben we ons niet uit het veld laten slaan en hebben we onze speurtocht naar de perfecte verpakking voortgezet.

Het eindresultaat

Twee verpakkingen in drie formaten. We lichten onze nieuwe toppers graag even toe:

Ons nieuwe zakje:

In dit zakje kun je de thee makkelijk neerzetten in een voorraadkast. Door het flinterdunne, plastic laagje aan de binnenkant van het zakje blijft de thee nog langer goed. In dit zakje past maximaal zo’n tachtig gram thee. Dat is ideaal, want het volume van eigen creaties is onvoorspelbaar, maar hierin gaat het altijd passen!

Het kleine blikje met kleurrijk etiket:

We hebben blikjes! Niet zomaar blikjes, bovenop zit een transparant venster waar je de thee heel goed doorheen kunt bekijken. Het formaat van dit blikje is 65 x 28 millimeter en past daarmee perfect in elke handtas. Je kunt onze thee nu dus overal makkelijk mee naartoe nemen.

Deze kleine blikjes kun je in de toekomst terug gaan vinden in winkels maar ook in onze webshop. Voorlopig niet om je eigen thee in samen te stellen (in verband met het onvoorspelbare volume), maar wel kun je dit formaat straks kiezen onder onze eigen creaties. Elke smaak krijgt een eigen, kleurrijke wikkel en dit blikje past nog altijd makkelijk door de brievenbus!

Het grote blik:

Met dit blik zijn we ook erg blij. Net als bij het kleine blik zit er bovenop een venster waar je de thee goed doorheen kunt zien.
Dit blik zul je voorlopig niet terug vinden in onze webshop. De reden hiervoor is vrij eenvoudig: het past niet door de brievenbus. Dat betekent dat de verzendkosten een stuk hoger gaan uitvallen. Zelf worden we nooit blij van hoge verzendkosten, dus wilden we jullie dit ook niet aandoen.

Waar je dit blik wel vindt? In de winkel! Nu nog niet, maar we gaan er vanuit dat we halverwege dit jaar de eerste verkooppunten bekend kunnen maken.

Wat vinden jullie van onze nieuwe verpakkingen?

 

 

Gerelateerde posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *