Losse groene thee

Blik
Klein zakje

Zennnsationeel

6,9912,99
Blik
Klein zakje

Tropical Jungle

7,9913,99

Losse groene thee

Blik
Klein zakje

Zennnsationeel

6,9912,99
Blik
Klein zakje

Tropical Jungle

7,9913,99

Losse groene thee bestellen

Losse groene thee bestellen kan in de vorm van een blend, maar de thee los kopen kan ook. Kies hier voor een van de lekkere en unieke blends of stel je eigen blend samen met!

Groene thee is gezond

Ja, groene thee is gezond. Maar, een geheimpje: het is eigenlijk niet gezonder dan andere theesoorten. Elke thee komt van de plant Camelia Sinensis en dus is de basis altijd hetzelfde. Omdat iedere soort thee een ander verwerkingsproces heeft, bevat de een meer theïne dan de ander. Maar veel verschilt het niet van elkaar.
Wil je meer lezen over hoe het precies zit met groene thee en je gezondheid? Lees er meer over in dit blog.

Zo wordt het gemaakt

Voordat je in Nederland losse groene thee kopen kunt, heeft de thee al een hele reis afgelegd. De blaadjes voor verse groene thee worden na het oogsten direct zo’n dertig seconden gestoomd, dit gebeurt om de smaak te behouden en fermentatie tegen te gaan. Met deze smaak onderscheidt groene thee zich van de andere theesoorten.
Wil je meer weten over het productieproces van verse groene thee? Lees dan dit blog.

IJsthee

We hebben groene thee ook gebruikt als basis voor enkele van onze ijstheeblends. Dat is lekker in de zomer maar ook een gezonde dorstlesser de rest van het jaar! De ijsthee is vrij van suiker en andere onnatuurlijke toevoegingen.

3 voor 20

Bestel je drie zakjes thee? Dan betaal je slechts 20 euro. Alle combinaties zijn mogelijk, ook het zelf samenstellen van een thee valt hieronder. Voeg de zakjes thee toe aan je winkelmandje en de korting wordt vanzelf verrekend.

Blik
Klein zakje

Spicy Chills

6,9913,99