4.9
4,9 score
4.9 van 5 sterren (op basis van 19 reviews)
Excellent95%
Zeer goed5%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Beoordelingen

Heel leuk om cadeau te doen

5,0 score
15 april 2020

Omdat ik zelf niet goed wist welke smaken goed bij elkaar passen heb ik advies gevraagd. Ik werd heel goed geholpen en heb uiteindelijk een uniek cadeautje kunnen geven dat prima in de smaak viel!

Sandra

Een cadeautje aan jezelf

5,0 score
10 april 2020

Via Facebook kwam ik terecht op een advertentie van deze site. Wat leuk dat je zelf je thee kan samenstellen! Gelukkig had ik een goede samenstelling gemaakt en was het erg lekker. Goede thee om je koekje in te dopen haha.
De verzorging van de thee is net een cadeautje. Veilig in een doosje met daarin je zakje en een mooi papiertje daar nog omheen. Heel leuk dat je de naam ook zelf kan bedenken.
Alleen maar goede woorden voor dit bedrijf 🙂

Alice

Snelle levering, leuke smaakjes, naam aan je thee geven is schattig

5,0 score
6 april 2020

De eerste keer heb ik een zakje thee zelf samengesteld. Dit beviel erg goed! De bezorging is snel, wat heel fijn is.
De tweede keer wist ik niet wat ik moest kiezen als smaakjes, dus heb ik even een berichtje gestuurd. Er werd snel gereageerd, dus ik heb het tweede zakje alweer besteld.
Ik vind het ook super schattig dat je een naam aan je thee kan geven! Erg leuk!

Denise

snelle levering, leuk verpakt, smaakt top

5,0 score
6 april 2020

Ik heb de kleine zakjes besteld zodat ik kon proeven welk smaakjes mij zouden bevallen. De verpakking was al top! echt een cadeautje voor je zelf (of andere). Fijn ook dat de ingrediënten goed beschreven staat. Ik vind het aan te raden!

titia

Heerlijke Thee in een mooi blik

5,0 score
6 april 2020

De thee die ik heb samen gesteld is heerlijk, goede kwaliteit. Het is wat aan de prijs, maar dan heb je wel je eigen unieke thee in een mooi herbruikbaar blik.

Wendy

Deel hier jouw beoordeling