4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 20 reviews)
Uitstekend90%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk5%

Beoordelingen

Zeer minimale inhoud theezakje

Rated 1 out of 5
25 februari 2021

Ik heb 3 zakjes thee zelf samengesteld ‘a €7,99. Wat ik ontving waren 3 zakjes met 26, 48 en 77 gram gevuld. De zakjes waren minimaal opengevouwen, waardoor er zeer weinig in gaat. Als je het zakje goed openvouwt (dus de bodem ook als bodem gebruiken) zit er nauwelijks thee in de verpakking. Het is dan ook zeer dure thee voor de inhoud. Wees gewaarschuwd.

Kylie

Antwoord van Vatille

Hoi Kylie, jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent over de hoeveelheid thee die je hebt ontvangen.
We mengen blends op basis van volume. Er past een maximale hoeveelheid thee in een zakje of in een blik, deze hoeveelheid houden we voor iedere blend aan. Hoe zwaar het volume wordt hangt af van de gekozen thee en smaken: zo is zwarte thee ongeveer twee keer zo zwaar als witte thee met hetzelfde volume. Kaneel, suikerhartjes en bijvoorbeeld gember zijn veel zwaarder dan dezelfde hoeveelheid munt of lavendel.
Daarnaast is witte thee ook een stuk kostbaarder dan zwarte thee, wanneer je de thee los zou kopen ligt de prijs ongeveer 2,5 keer hoger.
Uit elk zakje zou je om de nabij 20 tot 25 koppen (2 theelepels per een kop van 200 ml) thee moeten kunnen halen. Alles staat ook nog eens uitgelegd onder het kopje ‘Over de thee’ op deze pagina: https://vatille.nl/veelgestelde-vragen

Heel leuk om cadeau te doen

Rated 5 out of 5
15 april 2020

Omdat ik zelf niet goed wist welke smaken goed bij elkaar passen heb ik advies gevraagd. Ik werd heel goed geholpen en heb uiteindelijk een uniek cadeautje kunnen geven dat prima in de smaak viel!

Sandra

Een cadeautje aan jezelf

Rated 5 out of 5
10 april 2020

Via Facebook kwam ik terecht op een advertentie van deze site. Wat leuk dat je zelf je thee kan samenstellen! Gelukkig had ik een goede samenstelling gemaakt en was het erg lekker. Goede thee om je koekje in te dopen haha.
De verzorging van de thee is net een cadeautje. Veilig in een doosje met daarin je zakje en een mooi papiertje daar nog omheen. Heel leuk dat je de naam ook zelf kan bedenken.
Alleen maar goede woorden voor dit bedrijf 🙂

Alice

Snelle levering, leuke smaakjes, naam aan je thee geven is schattig

Rated 5 out of 5
6 april 2020

De eerste keer heb ik een zakje thee zelf samengesteld. Dit beviel erg goed! De bezorging is snel, wat heel fijn is.
De tweede keer wist ik niet wat ik moest kiezen als smaakjes, dus heb ik even een berichtje gestuurd. Er werd snel gereageerd, dus ik heb het tweede zakje alweer besteld.
Ik vind het ook super schattig dat je een naam aan je thee kan geven! Erg leuk!

Denise

snelle levering, leuk verpakt, smaakt top

Rated 5 out of 5
6 april 2020

Ik heb de kleine zakjes besteld zodat ik kon proeven welk smaakjes mij zouden bevallen. De verpakking was al top! echt een cadeautje voor je zelf (of andere). Fijn ook dat de ingrediënten goed beschreven staat. Ik vind het aan te raden!

titia

Deel hier jouw mening