4,8
4,8 van 5 sterren (op basis van 25 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk4%

heerlijke thee

25 oktober 2021

ik heb een blik samengesteld en dat met alles wat ik lekker vind het is super lekker ik heb mijn favoriete smaak zelf gemaakt/ gevonden nu groene thee met jasmijn lavendel en munt!

Sharon

Zelfs samen stellen blauwe ijsthee

27 juni 2021

Tweede keer een thee zelfs samengesteld en erg blij mee. Geweldig de instructies op de verpakking. Ik heb ook de blauwe ijsthee besteld…het is blauw niet zo blauw als op de foto’s maar dit lijkt me logisch. Het is een bijzonder smaakje..dus als je van verschillende kruiden houdt, is het zeker een aanrader.

Jessica

Gewoon zaaaalig!!!!

7 juni 2021

Zo superblij met jullie theetjes. t Is echt puur genieten.

Ook als cadeautje werd het met open armen ontvangen…..TOPPPIIII

Greet Trekels

Van me-time naar naar gezamenlijk genietmomentje

4 maart 2021

Ik kwam op de website terecht via Facebook, en was eigenlijk op zoek naar een lekkere blend voor een me-time momentje tijdens een drukke werkdag. Ik koos voor de speculaasthee en was aangenaam verrast. Na het eerste kopje kwamen mijn collega’s al snel kijken wat er zo lekker rook, en intussen zijn ook een aantal collega’s helemaal om, waardoor het nu geen me-time momentje is, maar een gezamenlijk genietmomentje. Heerlijk! En ook de verpakking ziet er prachtig uit, wat een leuke bonus is.

Lieve

Antwoord van Vatille

Wat leuk om te lezen dat de Speculaasthee zo goed in de smaak valt! Geniet van alle kopjes die nog komen gaan 🙂

Een geniet-momentje

28 februari 2021

Via reclame kwam ik op de website. Ik ben een echte thee liefhebber en heb eerst 1 blik besteld. Snelle levering en het pakketje was al bijna een feestje. Ik vind de thee echt heerlijk en een geniet-momentje, dus heb een 2e bestelling gedaan met andere smaken. De keuze is reuze ! leuke aanrader. Bedankt!

-

Antwoord van Vatille

Leuk om te lezen en graag gedaan! Hopelijk valt je tweede bestelling net zo in de smaak ?Gr. Sylvia