4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk4%

Beoordelingen

Van me-time naar naar gezamenlijk genietmomentje

Rated 5 out of 5
4 maart 2021

Ik kwam op de website terecht via Facebook, en was eigenlijk op zoek naar een lekkere blend voor een me-time momentje tijdens een drukke werkdag. Ik koos voor de speculaasthee en was aangenaam verrast. Na het eerste kopje kwamen mijn collega’s al snel kijken wat er zo lekker rook, en intussen zijn ook een aantal collega’s helemaal om, waardoor het nu geen me-time momentje is, maar een gezamenlijk genietmomentje. Heerlijk! En ook de verpakking ziet er prachtig uit, wat een leuke bonus is.

Lieve

Antwoord van Vatille

Wat leuk om te lezen dat de Speculaasthee zo goed in de smaak valt! Geniet van alle kopjes die nog komen gaan 🙂

Een geniet-momentje

Rated 5 out of 5
28 februari 2021

Via reclame kwam ik op de website. Ik ben een echte thee liefhebber en heb eerst 1 blik besteld. Snelle levering en het pakketje was al bijna een feestje. Ik vind de thee echt heerlijk en een geniet-momentje, dus heb een 2e bestelling gedaan met andere smaken. De keuze is reuze ! leuke aanrader. Bedankt!

-

Antwoord van Vatille

Leuk om te lezen en graag gedaan! Hopelijk valt je tweede bestelling net zo in de smaak 🙂Gr. Sylvia

Zeer minimale inhoud theezakje

Rated 1 out of 5
25 februari 2021

Ik heb 3 zakjes thee zelf samengesteld ‘a €7,99. Wat ik ontving waren 3 zakjes met 26, 48 en 77 gram gevuld. De zakjes waren minimaal opengevouwen, waardoor er zeer weinig in gaat. Als je het zakje goed openvouwt (dus de bodem ook als bodem gebruiken) zit er nauwelijks thee in de verpakking. Het is dan ook zeer dure thee voor de inhoud. Wees gewaarschuwd.

Kylie

Antwoord van Vatille

Hoi Kylie, jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent over de hoeveelheid thee die je hebt ontvangen.
We mengen blends op basis van volume. Er past een maximale hoeveelheid thee in een zakje of in een blik, deze hoeveelheid houden we voor iedere blend aan. Hoe zwaar het volume wordt hangt af van de gekozen thee en smaken: zo is zwarte thee ongeveer twee keer zo zwaar als witte thee met hetzelfde volume. Kaneel, suikerhartjes en bijvoorbeeld gember zijn veel zwaarder dan dezelfde hoeveelheid munt of lavendel.
Daarnaast is witte thee ook een stuk kostbaarder dan zwarte thee, wanneer je de thee los zou kopen ligt de prijs ongeveer 2,5 keer hoger.
Uit elk zakje zou je om de nabij 20 tot 25 koppen (2 theelepels per een kop van 200 ml) thee moeten kunnen halen. Alles staat ook nog eens uitgelegd onder het kopje ‘Over de thee’ op deze pagina: https://vatille.nl/veelgestelde-vragen

Heel leuk om cadeau te doen

Rated 5 out of 5
15 april 2020

Omdat ik zelf niet goed wist welke smaken goed bij elkaar passen heb ik advies gevraagd. Ik werd heel goed geholpen en heb uiteindelijk een uniek cadeautje kunnen geven dat prima in de smaak viel!

Sandra

Een cadeautje aan jezelf

Rated 5 out of 5
10 april 2020

Via Facebook kwam ik terecht op een advertentie van deze site. Wat leuk dat je zelf je thee kan samenstellen! Gelukkig had ik een goede samenstelling gemaakt en was het erg lekker. Goede thee om je koekje in te dopen haha.
De verzorging van de thee is net een cadeautje. Veilig in een doosje met daarin je zakje en een mooi papiertje daar nog omheen. Heel leuk dat je de naam ook zelf kan bedenken.
Alleen maar goede woorden voor dit bedrijf 🙂

Alice

Deel hier jouw mening