Kraamkado’s

Kraamkado’s

Kraamkado per post

Een origineel kraamkado per post? Maak nieuwe ouders blij met een leuke giftset of een blik vol thee. Deze kado’s zijn
extra origineel omdat de thee niet voor de kleine is, maar voor een eigen momentje voor de ouders.

Kraamkado thee

Je denkt misschien niet direct aan het geven van thee wanneer iemand zwanger is, of net is bevallen. Maar weet je dat thee – op water na – de meest gedronken drank ter wereld is? De kans is dus groot dat een kop thee enthousiast wordt ontvangen!
En elk kraamkado versturen we per post, ideaal! Je moet er wel voor thuis zijn, want de giftsets en de blikken passen niet door de brievenbus. Op de zakjes met zwangerschapsthee na dan.

Kraamkado meisje

De kado’s zijn verkrijgbaar in de variant meisje en jongen. Én wanneer je kiest voor een giftset kun je aangeven of je deze geeft aan iemand die zwanger is of iemand die is bevallen. Dan zorgen we er namelijk voor dat de juiste zwangerschapsthee aan de giftset wordt toegevoegd.

In het leuke kraamkado voor een meisje Hoera, een meisje! zit o.a. anijszaad. Volgens een oude legende is anijs goed voor de moedermelk. De bloem hibiscus in de blend kan zorgen voor een lichtroze kleur van de thee.

Kraamkado jongen

Wat is een origineel kraamkado voor een jongen? Een blauw rompertje, een bijtring met blauwe kralen of juist de thee Hoera, een jongen! De giftset geven kan ook. Daarin vind je drie kleine blikken met thee. Een om de nieuwe ouders een momentje van ontspanning te geven, een zwangerschapsthee (voor- of na de ooievaar) en de Hoera, een jongen!

Zelf thee samenstellen

Wat ook een origineel kado per post is, is zelf thee samenstellen! Kies een thee, maximaal 5 smaken, een leuke wikkel, geef de thee een eigen naam en je hebt een origineel cadeautje. Meer weten over het zelf thee samenstellen? Hier lees je er meer over.