Stel je eigen thee samen - Maak zelf thee

Stap 1

Start met het kiezen van een verpakking: een blik of een zakje. Beide kun je personaliseren met je eigen naam!

Stel je eigen thee samen - Maak zelf thee

Stap 2

Kies een basisthee of -kruid en 5 (of minder) smaken om je eigen blend mee te maken. Je kunt kiezen uit fruit, bloemen, kruiden, specerijen, noten, zoetigheid en decoratie. Bekijk al onze smaken hier.

Stel je eigen thee samen - Maak zelf thee

Stap 3

Geef je eigen creatie een naam en voeg deze toe aan je winkelmandje. We versturen je creatie binnen 48 uur.

Kies een verpakking:

3 voor 20
20 tot 30 koppen thee
geef je thee een eigen naam
3 voor 45
50 tot 60 koppen thee
geef je thee een eigen naam en wikkel
€ 7,99  € 16,99
Zakje samenstellen Blik samenstellen

Vijf. En geloof ons, vijf ingrediënten is meer dan genoeg. Hoe meer ingrediënten je toevoegt aan je thee, hoe minder je van elk zou gaan proeven.

Allereerst zorgen wij voor de juiste verhoudingen van alle smaken. Zo zorgen we dat een thee nooit te zuur of te heet (in het geval van chili) wordt. Afgezien daarvan gaan bijna alle smaken mooi in elkaar op wanneer je er thee van trekt. We durven dus gerust te zeggen dat je thee lekker wordt (mits je natuurlijk wel kiest voor jouw favoriete ingrediënten 😉 ).

Kies voor groene- of witte thee, gember, citroen, sinaasappel en ginseng. Maar let op! Thee is geen wondermiddel om mee af te vallen. Het is wel een perfecte vervanger voor een glas frisdrank. Eigenlijk kan elke kop thee zonder suiker je helpen met afvallen.

Als je een thee samenstelt met vijf zoete ingrediënten dan wordt je thee best zoet. Dat betekent namelijk dat er meer suiker in je thee gaat dan thee zelf. Maar het kan natuurlijk heel goed dat je gewoon zin hebt in een guilty pleasure!

Onze zakjes zijn gemaakt van Bio-papier en Bio-film, beide zijn composteerbaar. 

Je kunt ook kiezen voor een blik. Deze heeft een dubbel deksel waarmee je thee extra lang vers blijft. Het blik kun je hergebruiken.

Uitgaande van 200ml per kop, zal dit 20 tot 30 koppen thee zijn wanneer je een zakje thee bestelt. Bij een blik is dit 50 tot 60 koppen thee. Het exacte aantal hangt van meerdere dingen af: de ingrediënten die je hebt gekozen en de hoeveelheid thee die je zelf gebruikt per keer.
Sommige ingrediënten hebben een groter volume dan andere, waardoor je er meer thee van kunt zetten. Rozenblaadjes bijvoorbeeld, zijn veel lichter dan amandelen. Denk aan het voorbeeld van een kilo veren en een kilo stenen. De kilo veren nemen natuurlijk veel meer ruimte in dan de kilo stenen.

Bestellingen van vijf zakjes zelf samengestelde thee (of minder) passen prima door de brievenbus. Een blik niet, deze wordt aan de deur afgeleverd.

Een zakje kost 7,99 euro en een blik met eigen wikkel 16,99 euro.

Iedere blend uit een zakje is goed voor ongeveer 20 koppen thee. Thee uit een blik is goed voor ongeveer 55 koppen thee.

Je thee-creatie wordt met liefde voor je samengesteld en ingepakt

We versturen binnen Nederland en naar België

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 25 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk4%

heerlijke thee

Rated 5 out of 5
25 oktober 2021

ik heb een blik samengesteld en dat met alles wat ik lekker vind het is super lekker ik heb mijn favoriete smaak zelf gemaakt/ gevonden nu groene thee met jasmijn lavendel en munt!

Sharon

Verzendkosten zijn gratis vanaf 50 euro (daaronder is het 3,60 euro of 3,99 euro)

Alle ingrediënten hebben we met liefde uitgezocht, en zijn geselecteerd op kwaliteit

Bij het inkopen van onze thee letten we op keurmerken als Biologisch en Fairtrade. Dat is wel zo eerlijk voor het milieu, de boer en voor jou.

Je creatie wordt binnen 48 uur verstuurd