Stel je eigen thee samen - Maak zelf thee

Stap 1

Start met het kiezen van een basis: zwarte thee, groene thee, witte thee, Pu’er, Rooibos, Hennep, Frambozenblad of Vrouwenmantel.

Stel je eigen thee samen - Maak zelf thee

Stap 2

Kies vijf (of minder) smaken om je eigen blend mee te maken. Je kunt kiezen uit fruit, bloemen, kruiden, specerijen, noten, zoetigheid en decoratie. Bekijk al onze smaken hier.

Stel je eigen thee samen - Maak zelf thee

Stap 3

Geef je eigen creatie een naam en voeg deze toe aan je winkelmandje. We versturen je creatie binnen 48 uur.

Iedere blend heeft een vaste prijs van 7,49 euro

Iedere blend is goed voor ongeveer 25 koppen thee

Je thee-creatie wordt met liefde voor je samengesteld en ingepakt

We versturen binnen Nederland en naar België

Vijf. En geloof ons, vijf ingrediënten is meer dan genoeg. Hoe meer ingrediënten je toevoegt aan je thee, hoe minder je van elk zou gaan proeven.

Allereerst zorgen wij voor de juiste verhoudingen van alle smaken. Zo zorgen we dat een thee nooit te zuur of te heet (in het geval van chili) wordt.Afgezien daarvan gaan bijna alle smaken mooi in elkaar op wanneer je er thee van trekt. We durven dus gerust te zeggen dat elke thee lekker wordt (mits je natuurlijk wel kiest voor jou favoriete ingrediënten 😉 ).

Kies voor groene- of witte thee, gember, citroen, sinaasappel en ginseng. Maar let op! Thee is geen wondermiddel om mee af te vallen. Het is wel een perfecte vervanger voor een glas frisdrank. Eigenlijk kan elke kop thee zonder suiker je helpen met afvallen.

Als je een thee samenstelt met vijf zoete ingrediënten dan wordt je thee best zoet. Dat betekent namelijk dat er meer suiker in je thee gaat dan thee zelf. Maar het kan natuurlijk heel goed dat je gewoon zin hebt in een guilty pleasure!

We gebruiken zakjes van kraftpapier. Aan de binnenzijde hiervan zit een heel dun plastic laagje, waardoor de thee nog langer haar kwaliteit behoudt.

Uitgaande van 200ml per kop, zal dit 20 tot 30 koppen thee zijn. Het exacte aantal hangt van meerdere dingen af: de ingrediënten die je hebt gekozen en de hoeveelheid thee die je zelf gebruikt per keer gebruikt.
Sommige ingrediënten hebben een groter volume dan andere, waardoor je er meer thee van kunt zetten. Rozenblaadjes bijvoorbeeld, zijn veel lichter dan amandelen. Denk aan het voorbeeld van een kilo veren en een kilo stenen. De kilo veren nemen natuurlijk veel meer ruimte in dan de kilo stenen.

Bestellingen van vijf zakjes thee (of minder) passen prima door de brievenbus.

5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 8 beoordelingen)
Perfect100%
Heel goed0%
Matig0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Cadeautip

5,0 rating
7 mei 2019

Leuk en toch persoonlijk cadeau, zeker met de optie je eigen thee te ontwerpen!

C

Verzendkosten zijn in de meeste gevallen 1,99 euro en gratis vanaf 50 euro

Alle ingrediënten hebben we met liefde uitgezocht, en zijn geselecteerd op kwaliteit

Bij het inkopen van onze thee letten we op keurmerken als Biologisch en Fairtrade. Dat is wel zo eerlijk voor het milieu, de boer en voor jou.

Je creatie wordt binnen 48 uur verstuurd