Creatief, Nieuws

Dit jaar wordt een feestje

Dit jaar wordt een feestje. En het jaar daarna ook natuurlijk, en daarna en daarna. In het eerste jaar van Vatille zijn we van niks naar een complete webshop gegaan. We hebben vaste klanten en producten waar we erg trots op zijn. Hoe gaan we verder?

Dit jaar wordt een feestje

Zoals de titel van dit artikel al aangeeft gaan we er een feestje van maken. Want bij Vatille koop je niet zomaar thee; het samenstellen van je eigen creatie is de pre-pre-partea, het ontvangen van het pakketje in de brievenbus en deze openmaken is de pre-partea en het drinken van de thee is natuurlijk het ultieme feest.

Dit feest willen we gaan benadrukken. Vatille tovert een moment om tot een feestje. Of je nu een vrolijke, een stressvolle of een verdrietige dag hebt, het moment dat je je kop Vatille-thee klaar maakt, de tijd die je neemt om deze te drinken en uiteraard de smaak van de melange is een feest.

Zo gaan we dit feestje bouwen

Het feest is achter de schermen al behoorlijk aan de gang, voor jullie zal dit beetje bij beetje meer zichtbaar gaan worden.

Onze verpakking

Momenteel zijn we bezig met het vernieuwen van onze verpakking, zodra we hier iets van kunnen laten zien plaatsen we een foto.

Socia media

Wellicht heb je al wat confetti op Facebook voorbij zien komen, dit jaar wordt al onze social media content nóg feestelijker!

Cadeaus

Wat is een feestje zonder cadeaus? We gaan ons assortiment uitbreiden met diverse cadeaus. Denk aan thee om te geven aan newly-weds, als iemand geslaagd is voor een examen, als er een jongetje of meisje wordt geboren of zomaar als je aan iemand denkt.

Bekijk hier ons cadeau-assortiment tot nu toe.

Confetti, vooral veel confetti

Want wat is feest zonder confetti? We hebben natuurlijk al onze Gefelicithee met confetti, je kunt zelf confetti toevoegen aan je thee, maar daarnaast kun je nog veel meer confetti van ons gaan verwachten!

Gerelateerde posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *