Het is ieder jaar een feestje als het weer zo ver is: Pasen! Want pasen betekent lente, lammetjes, narcissen, uitgebreid ontbijt én paaseitjes!
Die paaseitjes nuttig je natuurlijk al ver voordat het werkelijk Pasen is. Logisch, want elke mogelijkheid (lees: excuus. Want het is maar één keer per jaar pasen en dus heb je kort de tijd om choco-eitjes te eten) op het nuttigen van deze traktatie moet je omarmen.
De lekkerste thee bij paaseitjes
Maar welke thee drink je nu het best bij paaseitjes? De volle, zoete en overheersende smaak van chocola vraagt om een frisse en fruitige tegenhanger.
Palm Palm Paasthee
Probeer samen met één, twee of drie eitjes onze Paasthee. Al chocolade-eitjes etend hebben we deze thee gedronken en dit bleek een perfecte match te zijn. De bloemen geven deze melange een friszoete smaak en neutraliseren het volle zoet van de chocola.
Stel je thee zelf samen
Of stel zelf een frisse thee samen! Hierbij een aantal combinatie-tips om je op weg te helpen.
Groene thee
Hibiscus
Sinaasappel
Kamille
Brandnetel
Witte thee
Citroenmelisse
Gojibes
Jeneverbes
Peterselie
Start hier je thee-creatie
Rooibos
Yoghurt
Framboos
Hibiscus
Jasmijn
Munt
Start hier je thee-creatie
Met name hibiscus, citroen, citroenmelisse, munt en yoghurt geven je thee een frisse smaak. Laat je ons weten wat jouw favoriete paasei-thee combinatie is? Vinden we leuk!