Ijstheeboekje vol ijstheerecepten
Thee, Zomer

Nieuw! Boekje met ijstheerecepten

Het is tijd voor ijsthee! Zomers weer is boven ons mooie, kleine land aangekomen. De slippers en zonnebrillen zijn uit de kast getrokken en dus is het tijd voor verkoelende ijstheerecepten.

Boekje met ijstheerecepten

Nieuw dit jaar is ons boekje met ijstheerecepten. Sinds vorig jaar hebben we ijsthee-blends toegevoegd aan ons assortiment en we besloten dat daar een handig receptenboekje bij hoort.

Een boekje waarin overheerlijke ijstheerecepten staan voor zowel iedereen die houdt van suikervrij als iedereen die houdt van romig en zoet.

Mocktheels

Van mocktails heb je vast gehoord. Dit zijn cocktails zonder alcohol. De woordspeling was snel gemaakt: in ons boekje vind je 12 mocktheel-recepten.

Hoe maak je lekkere ijsthee?

Hiervoor vind je voorin het boekje enkele tips en tricks. IJsthee maken is heel makkelijk, maar het écht lekker maken vraagt om wat extra liefde en details.

Sneak peek

We lichten graag een tipje van de sluier op. Bekijk hier de eerste pagina’s van het boekje met ijstheerecpten:

Hebben hebben hebben

Logisch dat je dit boekje hebben wilt. Goed nieuws: we geven hem deze zomer digitaal weg! Je ontvangt hem gratis bij een inschrijving op onze nieuwsbrief. Je krijgt dan naast het boekje ook regelmatig het laatste nieuws, exclusieve acties en leuke recepten.

Al lid van onze nieuwsbrief? Je ontvangt het ijstheeboekje deze week in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang het ijstheeboekje

Schrijf je nu in voor onze gezellige nieuwsbrief en je ontvangt een link naar het ijstheeboekje in de welkommail:

 

Gerelateerde posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *