Losse thee

Blik
Klein zakje

Appeltaartthee

7,9914,99
Blik
Klein zakje

Speculaasthee

7,9916,99

Losse thee

Blik
Klein zakje

Appeltaartthee

7,9914,99
Blik
Klein zakje

Speculaasthee

7,9916,99

De lekkerste verse losse thee online

Losse thee online bestellen? Dan zit je hier goed. Bij ons kun je losse thee bestellen in smaken als Speculaasthee, Appeltaartthee, Stroopwafelthee en een heel aantal meer. Onze thee bestaat uit pure ingrediënten: echt fruit en echte kruiden en specerijen. Onze thee is bijzondere thee omdat:

  • de blends niet gearomatiseerd zijn. Dat betekent dat er geen ongedefinieerde smaak aan je thee zit. Alle smaak komt puur uit de thee.
  • de recepten uniek zijn. De blends hebben we zelf samengesteld en vind je nergens anders.
  • de thee bomvol liefde zit en dat proef je natuurlijk terug.

De voordelen van losse thee

Losse thee bestaat uit hele theebladeren. Dit maakt het direct al bijzondere thee. Wanneer je het hete water over de blaadjes schenkt zie je ze voorzichtig ontvouwen tot de volledige bladeren die ze waren voor het droogproces (lees hier hoe zwarte thee wordt gemaakt en hier hoe groene thee wordt gemaakt).

In theezakjes (zoals je ze vindt in de supermarkt) zit lage kwaliteit thee. Hierin zitten theebladeren die stuk zijn en theebladeren worden er speciaal voor gemalen.

Wanneer je hele bladeren thee laat trekken hebben de bladeren meer ruimte om het water te absorberen en zodoende kan je kop thee meer vitaminen en aroma van de thee opnemen.

Blik
Klein zakje

Happy body

7,9914,99
Blik
Klein zakje

Stroopwafelthee

7,9914,99
Blik
Klein zakje

Lekker Slapen

7,9913,99
Blik
Klein zakje

Zennnsationeel

6,9912,99

Bijzondere thee

Bijzondere thee en losse thee

Onze thee is los en vers. We selecteren op kwaliteit en afkomst, zodat jij een heerlijke kop bijzondere thee kunt drinken en de boeren ook een eerlijk aandeel krijgen. 

Zelf thee maken

Zelf thee maken

Heb je een specifieke wens voor een blend? Thee met enkel appel bijvoorbeeld? Kies uit meer dan 50 smaken in ons online theelab en maak je unieke thee-blend. 

Losse thee online

Verse losse thee online bestellen

Sinds 2015 kun je bij ons thee bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal verpakkingen: een gouden blik welke een blikvanger wordt in je keuken en een navelverpakking.

Appeltaartthee

Appeltaartthee

We hebben een aantal blends in ons assortiment die zijn gebaseerd op Hollandse lekkernijen: appeltaartthee, speculaasthee en stroopwafelthee. Benieuwd?