Thee-recepten: witte choco chai
Ingrediënten

400 ml melk
50 gram witte chocola
2,5 eetlepel Chai Classica
Kaneelpoeder

Kookspullen

Pannetje
Thee-infuser of zeefje
Eetlepel
Mok of glas

15 minuten

1 persoon

Chai

eenvoudig te maken

1.

Verhit de 400 ml melk in het pannetje, de melk mag even koken.

2.

Hang de Chai Classica 6 minuten in de hete melk. Bij het gebruik van een grote thee-infusen hebben de kruiden alle ruimte om hun smaak over te brengen op de melk. Een zeefje gebruiken kan ook, zorg wel dat deze vol komt te staan met melk.

3.

Giet de chai die je nu hebt gemaakt terug in het pannetje, zet deze op laag vuur. De melk hoeft niet meer te koken maar moet wel heet zijn.

4.

Voeg de witte chocola toe aan de chai en roer deze zachtjes door. Doe dit tot alle chocola goed gesmolten is.

5.

Voeg de witte-choco-chai over in een glas of mok.

6.

Maak de chai af door het te garneren met een beetje kaneelpoeder. Proost!