Ingrediënten

400 ml melk
50 gram chocola
3 eetlepels Cha Chai Chocola
Kaneelpoeder

Kookspullen

Pannetje
Thee-infuser of zeefje
Eetlepel
Mok of glas

15 minuten

1 persoon

Chai

eenvoudig te maken

1.

Verhit de 400 ml melk in het pannetje, de melk mag even koken.

2.

Hang de Cha Chai Chocola 6 minuten in de hete melk. Bij het gebruik van een grote thee-infusen hebben de kruiden alle ruimte om hun smaak te mengen met de melk. Een zeefje gebruiken kan ook, zorg wel dat deze vol komt te staan met melk.

3.

Giet de chai die je nu hebt gemaakt terug in het pannetje, zet deze op laag vuur. De melk hoeft niet meer te koken maar moet wel heet zijn.

4.

Voeg de chocola toe aan de chai en roer deze zachtjes door. Doe dit tot alle chocola goed gesmolten is.

5.

Giet de choco-chai over in een glas of mok.

6.

Maak de chai af door het te garneren met een beetje kaneelpoeder. Proost!