London-Fog

London Fog recept
Ingrediënten:

3 tl Karamel brownie
200 ml water
200 ml melk
1 tl vanille-aroma (wij gebruikten de vloeibare van Nielsen-Massey)
2 tl suiker

Ook handig:

Maatbeker
Theelepel
Melkopschuimer / steelpannetje / magnetron
Grote mok
Beker
Thee-infuser

Praktisch:

8 minuten

1 grote mok

London-Fog

eenvoudig te maken

1.

Kook het water tot 100°C. Zet alvast een thee-infuser klaar met daarin de Karamel brownie.

2.

Giet het hete water in een beker en hang daar de infuser met thee in. Wacht 5 minuten op het trekken van de thee.

3.

Terwijl je wacht op de thee meet je de melk af en giet deze over in een melkopschuimer. Voeg hier ook de vanille-aroma aan toe.
Heb je geen melkopschuimer? Je kunt de melk ook verwarmen in een pannetje of in de magnetron. De schuimlaag op de melk maakt dit recept een echte London-Fog, maar geen schuim doet niets af aan de smaak.

4.

Als de thee klaar is giet je deze over in een grotere mok. Voeg de suiker toe en roer goed door.

5.

Giet de melk nu op de thee. Enjoy!

Dit recept is gemaakt met Karamel brownie: