Eigen blend maken
Creatief, Thee, Theelab

Zelf thee maken in ons nieuwe theelab!

2019 is lang en breed begonnen en onze start was het vernieuwen van ons theelab. Zelf thee samenstellen is populair en dus wilden we ons lab aanpassen naar de wensen anno 2019. We hebben een flinke sprint getrokken en ons nog mooiere, nog betere theelab staat live!

Korte trip down memory lane

In 2015 begonnen we met het theelab waar je vijf smaken kon toevoegen, dat werkte goed en prettig. Maar het theelab kon beter vonden we.

Zodoende hadden we eind 2017 een nieuwe versie van het lab online gezet, hier kon je heel veel smaken aan je thee toevoegen. Een mooie stap vooruit dachten we, maar voor de gebruikers iets teveel keus zo bleek.

Dus hebben we het thee samenstellen weer teruggebracht naar het toevoegen van maximaal vijf smaken. Maar het lab is veel gebruiksvriendelijker dan begin 2015.

Bekijk ons nieuwe theelab

7,49 euro, vaste prijs

Voorheen betaalde je een basisprijs voor de thee die je koos als basis. Daarbij werd een bedrag voor elk ingrediënt opgeteld.

Nu kun je thee samenstellen voor een vaste prijs van 7,49 euro. Hiervoor kun je vijf ingrediënten toevoegen aan zwarte thee, groene thee, witte thee en Rooibos.

Ook goed nieuws voor onze Nederlandse theeliefhebbers: de verzendkosten zijn omlaag gegaan van 3,80 naar 1,99 euro per bestelling. We zijn druk bezig dit ook voor andere landen omlaag te brengen!

Hoeveel thee ontvang je

Een blend op basis van zwarte thee, groene thee en rooibos is doorgaans goed voor 25 tot 30 koppen thee.

Een blend op basis van witte thee is goed voor 20 tot 25 koppen thee.

Geef je thee een naam

Het is nu mogelijk om je eigen thee een naam te geven. Dit is niet verplicht, maar wel leuk! Deze naam komt dan achterop het zakje te staan, boven de bereidingswijze en ingrediënten.

Eigen thee samenstellen

In ons lab kun je bloemen toevoegen aan je thee, kruiden, specerijen, decoratie, zoetigheid als karamel en chocola en noten. Al onze smaken bekijk je hier.

Start hier met thee samenstellen

Gerelateerde posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *