Ingrediënten, Nieuws

Yoghurt in thee drinken kan nu!

Vanaf het begin van Vatille was er een ingrediënt welke we óntzettend graag wilde opnemen in ons assortiment.

Yoghurt in thee

In Australië vond ik de thee Strawberries & Cream, de cream bestond hier uit kleine stukjes yoghurt. Deze thee was absoluut een van mijn favorieten, maar door het missende ingrediënt yoghurt was het niet mogelijk om een soortgelijke thee hier ook te verkopen.

Maar jawel, na anderhalf jaar regelmatig zoeken, frustratie, contact te hebben gezocht met bedrijven over de hele wereld (die doodleuk vertelden niet aan Nederland te leveren), hebben we yoghurt gevonden. En wel gewoon hier in Nederland.

Yoghurt is gezond

Ja, yoghurt is hartstikke gezond, dubbel goed nieuws dus! In yoghurt zitten veel eiwitten, 150 gram yoghurt bevat tot 10 gram eiwitten, dat is hetzelfde als in een ons vlees! Zoveel zal je niet binnen krijgen wanneer het in je thee zit, maar het is toch een leuk weetje.

Yoghurt is ook goed voor je spijsvertering, het bevat een hoop goede bacteriën wat helpt bij darmaandoeningen. Ook bevordert dit melkproduct je immuunsysteem. De actieve bacteriële culturen in yoghurt kunnen de effectiviteit van je witte bloedlichaampjes verhogen.

Aardbeien

Inmiddels hebben we ook aardbeien, want ook deze heb je nog niet eerder kunnen vinden in ons assortiment.
Dat betekent dat je nu zelf een Strawberries & Cream variant kunt samenstellen of… nog heel even wacht, want achter de schermen zijn wij ook bezig met het creëeren van de perfecte variant!

Stel je eigen thee samen

Tot slot willen we je natuurlijk van harte uitnodigen om hier te beginnen met het samenstellen van je thee! De yoghurt vind je onder ‘zoetigheid’.

 

 

Gerelateerde posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *