Wie zijn wij?

Vatille, dit is een dochteronderneming van Sysch. Vatille is zodoende de handelsnaam.

Je vindt ons aan de Hadewijchstraat 143, 1813JK in Alkmaar.

 

Doeleinden en verwerken gegevens

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ontvangen we uiteraard je naam en adresgegevens. Deze gebruiken we om de bestelling naar je toe te kunnen sturen en je van de status op de hoogte te kunnen houden via e-mail.

 

Duur van de opslag

Je persoonsgegevens (naam, adres en e-mailadres) worden maximaal zes maanden bewaard.

 

Meld je je aan voor onze nieuwsbrief?

Dan wordt je naam en e-mailadres opgeslagen bij Mailchimp. Deze gegevens bewaren en gebruiken we tot je wellicht (en zeer onwaarschijnlijk natuurlijk) besluit om de nieuwsbrief weer op te zeggen. Je ontvangt onze nieuwsbrief maximaal twee keer per maand. Opzeggen kan ieder moment.

 

Recht op inzage, rectificatie en het wissen van persoonsgegevens

Wil je graag je eigen gegevens inzien? We kunnen je precies laten weten welke persoonsgegevens van jou bekend zijn bij ons. Stuur even een mailtje om een verzoek in te dienen, we reageren doorgaans binnen 24 uur.

Wil je je gegevens graag laten corrigeren of wissen? Ook daarvoor kun je ons gewoon even mailen.

 

Jouw rechten

Ben je ontevreden met de manier waarop we omgaan met jouw persoonlijke gegevens? Dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Derde partijen

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst loopt de betaling via Mollie. Ook zij ontvangen op dat moment jouw persoonsgegevens. De privacyverklaring van Mollie is op het moment van schrijven nog niet bekend.

 

Cookies

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in het gedrag van onze bezoekers. Je leest hier alles over ons cookie-gebruik.