Nieuws

Een nieuw jasje

Onze vaste blends krijgen dit jaar een nieuw jasje! De eerste blends die deze transformatie zijn ondergaan zijn de blends met ijsthee. We hebben meerdere verpakkingen getest op kwaliteit, formaat en de houdbaarheid van thee.

Dit is het geworden!

Dit nieuwe gouden blik vertelt in een oogopslag over onze thee: lekker en uniek. Het blik heeft een dubbele deksel en daarmee kan de thee optimaal worden bewaard. Je hoeft ook geen pot of blik meer te kopen om daar de thee in te bewaren.

De voordelen

Dit nieuwe gouden blik heeft meerdere voordelen:

  • er past lekker veel thee in.
  • het blik ziet er prachtig uit, je kunt het dus gerust als pronkstuk in de keuken zetten.
  • door het dubbele deksel wordt de thee optimaal bewaard.
  • er komt geen plastic aan te pas! Het blik is dus milieuvriendelijker.
  • het is perfect voor hergebruik. Je kunt thee ook kopen in een navelverpakking, je kunt het blik dan weer opnieuw vullen met je favoriete blend.

Navulverpakkingen

De nieuwe blikken zijn een lust voor het oog en kun je héél lang gebruiken. Daarom is het mogelijk om van onze vaste blends (momenteel alleen nog de ijsthee), navelverpakkingen te kopen. Hierin zit net zoveel thee als in het blik, je kunt hem daar dus helemaal opnieuw mee vullen.

Verpakkingen die verdwijnen

Een nieuwe verpakking erin betekent een andere verpakking eruit. De kleine blikjes waar je de meeste blends nu nog in kunt bestellen, kun je straks terugvinden in giftsets.
Deze giftsets gaan bestaan uit drie verschillende blikjes en zullen te verkrijgen worden onder thema’s. We houden je hierover natuurlijk op de hoogte!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *