Cherry & Strawberry

Ingrediënten:

5 tl Strawberry rush
200 ml water
55 gr kersen
Scheutje melk
7 el yoghurtijs

Ook handig:

2 glazen
Thee-infuser
Rietjes
Theelepel
Waterkoker / pan
Maatbeker en weegschaal
Blender

Praktisch:

10 minuten

1 groot glas of 2 kleinere glazen

IJsthee

eenvoudig te maken

1.

Verhit water tot 70°C en zet een thee-infuser klaar met 5 theelepels Strawberry Rush.

2.

Giet het water op de thee en laat deze 5 minuten trekken.

3.

Terwijl je wacht op de thee kun je de kersen, aardbeien, het scheutje melk en het yoghurtijs samen in een blender doen. Blend deze tot het een glad geheel is. 

4.

Giet de inhoud van de blender over in een glas en voeg beetje bij beetje de thee toe. Roer goed door.

5.

Is de mocktheel goed koud? Eventueel kun je er een klein beetje yoghurtijs aan toe voegen zodat het extra koud wordt. Een paar ijsblokjes werken natuurlijk ook. 

6.

Je mocktheel is klaar! Presenteer deze door nog een kers en aardbei op de rand toe te voegen. 

Dit recept is gemaakt met de ijsthee Strawberry rush: