Nieuws

Beterschap Máxima!

Beste Maxima,

Wat rot zo’n nierbekkenontsteking. We dragen graag bij aan wat extra verlichting. We hebben een thee samengesteld met kruiden welke nierstimulerend en pijnverlichtend werken. De thee hebben we op de post gedaan, deze moet morgen bij je op de mat vallen.

Je bent vast niet de enige met zo’n pijnlijke ontsteking, daarom is de thee natuurlijk verkrijgbaar voor iedereen via onze webshop. We leggen graag uit waarom deze thee pijnverlichting geeft aan de nieren en helpt bij het stimuleren van deze organen.

We hebben gekozen voor een groene thee om de melange op te baseren omdat deze thee kalmerend werkt en de weerstand versterkt.

Allereerst hebben we kamille toegevoegd aan de thee, in kamille zitten veel etherische oliën, de flavonoïden apigenine, osorhamnetine, rutine, quercetine, hyperoside, kaemferol en patuletine, pectine-achtige slijmstoffen, coumarinen, enkele bitterstoffen, looistoffen, choline, aminozuren, polysacchariden, verschillende oliën, fenolzuren, valeriaanzuur, nicotinezuur, isoferuleenzuur, appelzuur, methylsalicylaat, de vitaminen B1 en C, zwavel, calcium en fructose.

Ja, dat zijn inderdaad veel onbekende stoffen. Kort uitgelegd zijn deze stoffen nierstimulerend en pijnverlichtend.

Je vindt ook brandnetel in deze betoverende melange voor je nieren. Brandnetel is een nierstimulerend kruid en drie tot vier keer per dag een kopje thee met brandnetel zorgt ervoor dat het bloed wordt gereinigd en overtollig water wordt afgevoerd.

De subtiele smaak van gember vind je terug omdat deze specerij een brede geneeskrachtige werking heeft. Het is de etherische olie die in de gemberwortel zit, die de genezende werking van gember bezit. Deze olie zorgt dat het lichaam meer witte bloedlichaampjes aan gaat maken. De witte bloedlichaampjes in het bloed bestrijden binnengedrongen infecties. Verder heeft gember meerdere werkzame stoffen die ontstekingsremmend werken, deze werken nog beter dan vitamine C!

We kunnen ons voorstellen dat je van zo’n pijnlijke ontsteking niet lekkerder in je vel gaat zitten. Daarom vindt je tot slot de oranjebloesem terug, een bloem die groeit aan dezelfde boom als de sinaasappel. De unieke en zoete geur die deze bloem aan de thee geeft heeft een haast therapeutische werking en een kalmerend effect op je lichaam en geest.

We vinden het erg leuk om te horen of de thee in de smaak is gevallen en voor extra verlichting heeft gezorgd. Ons dit laten weten kan per e-mail, maar een brief terugsturen mag natuurlijk ook.

Geniet ervan!

Groetjes, Marja en Sylvia

Bronnen: Mens en gezondheid, Gembergezond, Missmengelmoes, Mens en gezondheid

Gerelateerde posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *